Primarul comunei Coșna, Gavril Pardău, și-a exprimat regretul la aflarea veștii trecerii în neființă a celui care a fost părintele Mihai Negrea.

Acesta a declarat că este alături de comunitatea din Poiana Stampei și mai ales de omologul său Viluț Mezdrea, întrucât știe că sunt momente grele, pe care trebuie să le depășească.

13726760_1115056908585753_1848942700369116640_n„Părintele Mihai Negrea a fost un om deosebit. Rar ne este dat să întâlnim asemenea oameni. Tocmai de aceea sunt conștient de durerea din sufletele celor din Poiana Stampei și mai ales a primarului de acolo, care întotdeauna l-a susținut pe părintele Mihai Negrea în tot ceea ce a dorit să realizeze. Nu o dată părintele a ajutat și comunitatea din Coșna, iar astăzi, la fel ca de fiecare dată, îi suntem recunoscători. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să dea familiei multă linişte şi alinare în aceste momente crunte. Va trăi mereu în amintirea tuturor celor care au avut prilejul să-l întâlnească”, a declarat, pentru SuceavaLive, primarul comunei Coșna, Gavril Pardău.

Părintele Mihai Negrea va fi condus pe ultimul drum duminică, 29 ianuarie, începând cu ora 11:00. Masa de după înmormântare va avea loc la Casa de Cultură din Poiana Stampei.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.