Primarul PMP al comunei Marginea, Gheorghe Lazar, a anunțat luni, 18 decembrie 2023, după ce s-a sfătuit cu echipa și cu o mare parte dintre mărgineni, că va candida din partea PNL, la alegerile locale din 2024.

Edilul a transmis un comunicat de presă pe care îl redăm în integralitate:

„În anul 2020 am candidat şi am câştigat alegerile pentru funcţia de primar pe listele PMP. Având în vedere ultimele evoluţii ale PMP, alianţă pe care a hotărât să o facă pentru viitoarele alegeri, sfătuindu-mă cu o bună parte din electoratul din localitatea Marginea, care m-a votat, optez ca pentru viitoarele alegeri locale pentru funcţia de primar să mă alătur echipei PNL, partid ai cărui reprezentanţi au fost alături de mine, m-au sprijinit şi au sprijinit efectiv toate proiectele comunei Marginea.
Localitatea noastră are cele mai mari proiecte demarate în ultimii 30 ani şi mă refer aici în special la marile proiecte de apă-canal şi gaze naturale, urmate de proiecte de infrastructură (poduri şi drumuri), energie electrică, precum şi de modernizare a şcolilor. Toate proiectele pe care am reuşit să le implementez la nivelul localităţii le-am realizat alături de echipa din Primărie, cu sprijinul consilierilor locali şi cu sprijinul Consiliului Judeţean.
Cunosc bine programul de dezvoltare al judeţului Suceava susţinut de administraţia publică liberală judeţeana şi mă regăsesc în totalitate în aceste proiecte de dezvoltare a localităţii noastre.
Asigur locuitorii localităţii Marginea că rămân ataşat valorilor pe care le-am susţinut în faţa lor şi în 2020, dar într-o echipă puternică, foarte bine organizată aşa cum este echipa liberală, voi putea şi mai bine performa pentru interesul localităţii Marginea.
Este o responsabilitate mare şi sunt conştient de importanța deciziei pe care am luat-o în interesul cetăţenilor localităţii. Contez foarte mult şi pe sprijinul consătenilor pentru a dezvolta împreună o comună prosperă şi atractivă.
Rugămintea e să rămâneţi alături de noi pe drumul pe care am pornit, pentru un viitor mai bun”, a transmis primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.