În spațiul public a apărut o serie de informații false conform cărora primarul comunei Moldovița, Traian Iliesi, ar încerca să-l dea afară pe medicul de familie Magda Atodiresei din spațiul pe care aceasta îl are închiriat în cadrul Dispensarului Uman din localitate. Astfel, edilul Traian Iliesi a precizat că toate zvonurile sunt false, întrucât sănătatea locuitorilor comunei pe care o reprezintă este cea mai importantă și, prin urmare, și medicul de familie este la fel de important.

„Cei care folosesc domeniul sănătății ca mijloc de campanie electorală, să nu uite de importanta sănătății”, a subliniat Traian Iliesi.

„Alături de echipa mea am pus și vom pune, în continuare, SĂNĂTATEA oamenilor din Moldovița pe primul loc! Primăria Moldovița subliniază clar, încă o dată, importanța medicilor din localitate, pe care îi va susține ca și până acum!”, a transmis edilul Traian Iliesi.

Acesta a subliniat că Primăria Moldovița a trimis notificare către medicului de familie Magda Atodiresei prin care i-a solicitat să se mute în clădirea noului dispensar, până când cel în care își desfășoară activitatea în prezent va fi renovat. 

„Pe lângă dispensarul modern construit, Primăria a depus un proiect la Compania Națională de Investiții, ce va presupune și reabilitarea și modernizarea Dispensarului Uman (Fosta casă de nașteri), pentru ca atât cadrele medicale, cât și pentru cetățenii acestei comune să beneficieze de cele mai bune condiții și servicii sanitare”, a declarat primarul Traian Iliesi.

De precizat este faptul că, după ce a fost finalizată noua clădire a dispensarului uman, Primăria Moldovița a organizat mai multe sesiuni de licitație publică pentru închirierea spațiilor din cadrul noului Dispensar Uman, însă la care nu s-a prezentat nimeni, ceea ce dovedește că informațiile conform cărora edilul ar vrea să alunge medicul de familie din localitate sunt nefondate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.