Nelu Popescu, mecanicul care a însuflețit Mocănița „Huțulca” s-a stins din viață în noaptea de luni, 18 octombrie, spre marți, 19 octombrie. La aflarea tristei vești, Traian Iliesi, primarul comunei Moldovița, a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia îndoliată. Edilul a spus că Nelu Popescu lasă în urma sa amintirile de neuitat ce s-au petrecut de-a lungul traseului Mocăniței timp de atâția ani. 

„Ne exprimăm regretul, atât noi, cei de la Primărie, cât și întreaga comunitate, pentru pierderea prietenului nostru Nelu Popescu. Poate trenul vieții s-a oprit prea repede, dar e important că Nelu n-a trecut neobservat prin viață, ba din contră: numele său este legat de cel al Mocăniței și asta nu-i lucru puțin. Comunitatea din Moldovița transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Avem datoria să-i cinstim cu toții memoria”, a declarat primarul comunei Moldovița, Traian Iliesi.

Reamintim că Nelu Popescu s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani din cauza unor complicații generate de COVID-19. Concret, Nelu Popescu a suferit un infarct ce i-a fost fatal.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.