Primarul comunei Panaci, Vasile Cozan, a transmis o serie de precizări în urma atacului mediac în care a fost implicată localitatea, după agresiunea asupra celor doi jurnaliști și a activistului de mediu Tiberiu Boșutar.
„Urmare a asocierii comunei pe care o reprezint cu «Nordul sălbatic al României», sunt nevoit să fac următoarele PRECIZĂRI:
Sunt absolut regretabile cele întâmplate domnului Boșutar și celor doi ziariști care îl însoțeau, însă vă asigur că NU comunitatea din Panaci este responsabilă pentru acest comportament.
Pentru cei care gonesc după senzațional, comunic o realitate factuală:
Incidentul NU s-a petrecut pe raza comunei Panaci. Asta nu înseamnă că aruncăm „pisica moartă” în curtea altora, ci că cerem o informare cât mai corectă a opiniei publice.
Pentru ceva mai multă obiectivitate, anunț următoarele:
– în comuna Panaci domnește legea, responsabilitatea și înțelegerea, nu frica, infracționalitatea și anarhia. Întrebați-i pe elevii comunei, cei care au dezvoltat în ultimii ani cel mai amplu proiect de valorificare turistică a 17 izvoare, care i-au adus Panaciului renumele de „Tărâmul Izvoarelor”. Ei nu merită, astăzi, să-și vadă munca terfelită de dragul audienței.
– câți dintre cei care aruncă astăzi cu noroi asupra comunității din Panaci au relatat vreun cuvânt în legătură cu proiectul mai sus amintit și cu altele, la fel de importante, printre care și candidatura de anul acesta la titlul de Sat European de Tineret 2022?!
În final, îi îndemn pe toți cei care doresc să petreacă timp de calitate într-o zonă pitorească a României, să vină în Panaci, pe Tărâmul Izvoarelor și al oamenilor destoinici, cu drag de oaspeți și cu frică de Dumnezeu”, a transmis Vasile Cozan, edilul comunei Panaci.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.