Primarul comunei Todirești, Mugurel Bocancea, a depus jurământul, în cadrul aceleiași ședințe fiind investiți în funcții și membrii Consiliului Local. Alături de acesta a fost consilierul județean liberal Laura Cătălina Culipei.

Noul edil de la Todirești le-a mulțumit cetățenilor pentru votul acordat la alegerile din acest an și i-a asigurat că, împreună cu echipa din Primărie și cu consilierii locali, vor dezvolta comuna.

„Este un eveniment istoric pentru comuna Todirești. În urma unor alegeri libere și democratice, cetățenii comunei au votat o schimbare cu un vot major și cu o diferență destul de apreciabilă. Vreau să menționez că până acum am fost consilier local timp de trei mandate. Cred că avem și consilierii care sunt la al doilea sau la al treilea mandat, avem o experiență și cred că putem face față cerințelor din partea cetățenilor comunei Todirești. Vreau să vă asigur de buna mea intenție și de gândurile mele și hotărârea de a face schimbări majore. Vom continua proiectele începute și vom veni și noi cu proiecte noi. Iar cu aportul dumneavoastră sunt sigur că o să implementăm proiecte importante pentru infrastructura comunei, pentru că aici stăm mai deficitar. Vă asigur că avem sprijinul și este foarte bine că avem aceeași culoare politică, cu a președintelui Consiliului Județean, domnul Gheorghe Flutur. Dacă o să avem și mai departe sprijin și sunt sigur că o să avem, vom face lucruri importante pentru comuna Todirești. Vă doresc succes în noul mandat”, a declarat primarul Mugurel Bocancea.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.