Constantin Moroșan, primarul comunei Valea Moldovei, unul dintre cei mai longevivi primari pe care județul nostru îi are, va candida la alegerile locale de anul acesta din partea Partidului Național Liberal.

Edilul a fost prezent și la ultima întâlnire zonală a liberalilor, Moroșan recunoscând că îl știe pe Gheorghe Flutur, liderul PNL Suceava, dinainte ca acesta să facă politică.

Binele comunității este principalul motiv pe care Constantin Moroșan l-a invocat atunci când s-a pus problema de ce a părăsit PSD după atâția ani.

„Pentru interesul comunității mele fac orice compromis. Am fost primarul comunei 20 de ani din partea Partidului Social Democrat, un partid în care m-am integrat foarte bine, iar astăzi nu voi aduce nicio jignire foștilor colegi. Pe Gheorghe Flutur îl cunosc dinainte de a intra în politică, înainte de anul 2000. Îl respect pe domnul Flutur în primul rând ca bărbat adevărat, iar la alegerile locale, da, voi candida din partea PNL”, a declarat, pentru SuceavaLive, primarul de la Valea Moldovei.

Întrebat ce scor își propune să obțină la alegerile locale, edilul a declarat că „1-0 este câștigător”.

E ușor de estimat că Gheorghe Flutur va avea în echipa sa, cel puțin 15 primari care au fost la PSD, la alegerile următoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.