Primarul comunei sucevene Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea, a fost și anul acesta alături de elevi, dascăli și părinți, la începutul noului an școlar. Edilul le-a urat tuturor succes și i-a asigurat de tot sprijinul său.

De altfel, la debutul anului școlar,  laboratorul de chimie de la Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, dotat integral de compania Coca Cola, a fost inaugurat în prezența autorităților locale și a reprezentanților firmei. 

„Le urez succes elevilor, preșcolarilor și cadrelor didactice de la Dorna Candrenilor! Să aveți un an școlar plin de realizări și reușite! Noi, Primăria și Consiliul Local, continuăm să sprijinim educația și să investim în unitățile școlare din comună, astfel încât învățământul să aibă cele mai ridicate standarde”, a transmis primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

An de an, în funcție de noutățile din acest domeniu, Primăria Dorna Candrenilor a investit în infrastructura școlară, iar astăzi toate școlile și grădinițele de aici arată ca în occident, iar dotările de care dispun sunt mult și peste unele orașe.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.