Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a făcut o retrospectivă a evenimentelor politice din ultima perioadă, declarându-se, încă o dată, mulțumit de decizia sa de a nu vota moțiunea Cîțu. El a spus că a știut încă de la început că această victorie este de moment, neavând sustenabilitate așa cum se promitea în discursul din campanie.

„N-aș fi putut susține niciodată un om care nu crede în valorile Bisericii și despre care, în fiecare zi, auzim câte ceva nou și nu de bine. S-a dovedit că tot ce am enunțat la acea vreme s-a adeverit, iar Cîțu, din păcate, coboară PNL-ul într-un ritm alert”, a declarat primarul Neculai Miron.

De altfel, edilul de la Bosanci a fost o voce prezentă și în mass-media locală și națională, încercând să-și impună punctul de vedere cu privire la ceea ce avea să urmeze.

„Cea mai proastă alegere! Suceava condamnată subdezvoltării! Începutul sfârșitului totalitarismului sucevean”  a fost prima reacție în online, după ce Biroul Permanent Județean al PNL Suceava a votat cu unanimitate de voturi susținerea lui Florin Cîțu.

Cea de-a doua intervenție a edilului din Bosanci a fost după suspendarea premierului Cîtu, la adresa președintelui Klaus Iohannis.

„V-ați luat astăzi plata domnule președinte? Dintr-un susținător al democrației ați devenit un susținător al penalilor! Și dacă nu sunteți atent, vă luați și răsplata: suspendarea!” sunt doar două dintre intervențiile primarului Neculai Miron în mediul online.

Conștient de faptul că la rectificarea bugetară a primit o sumă egală cu cea a colegilor săi din PNL doar pentru a nu avea un nou motiv de a fi vocal, edilul crede că nici de data asta lucrurile nu au fost corecte.

„Rectificarea bugetară făcută de Guvern reprezintă o monedă de schimb pentru votul din 25 septembrie acordat de echipa liberală de la Suceava lui Florin Cîțu. Aceste sume ar fi trebuit să fie împărțite pe criterii administrative, respectiv în funcție de numărul locuitorilor, asigurarea banilor la secțiunea de funcționare a unor UAT, numărul indemnizațiilor asistaților sociali și valoarea proiectelor în derulare”, a conchis primarul liberal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.