Primarul comunei Comănești, Grigoraș Păstrăv, a declarat, într-o emisiune la SuceavaLive, că cei de la PSD și-au asigurat voturile prin ajutoarele sociale acordate persoanelor din diferite localități, inclusiv din județul nostru. Pe de altă parte, potrivit edilului, în perioada 2008 – 2012 la guvernare a fost un partid de dreapta, iar președinte Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur, împreună cu echipa de la București, au reușit să aducă fonduri care au contribuit la dezvoltarea județului Suceava.

„Putem spune că atunci s-au pus bazele actualului turism din județul nostru. Dacă comparăm acel mandat cu perioadele legislative ulterioare 2012 – 2020, observăm că foarte multe fonduri s-au dus în partea socială. S-a mers pe acel principiu de a câștiga electoratul, pentru că beneficiarul final a fost Partidul Social Democrat care a ajuns în Parlament. Cumva trebuiau cumpărate aceste voturi și se căutau soluții pentru ca voturile să ajungă la PSD.

În privința județului Suceava, acolo unde sunt localități izolate, principiul acesta social prinde mai bine, însă un primar de dreapta luptă altfel și transmite cetățeanului că acum vrem altceva, adică nu mai mergem pe politica socială. Când spunem liberalism spunem deschiderea brătiană, aceea de a aduce politica gospodărească a județului Suceava, pe principiul: noi ne ajutăm pe noi.

Cred că mergem împreună cu electoratul județului Suceava spre această direcție, mai ales că domnul președinte Flutur este locomotiva”, a declarat primarul comunei Comănești, Grigoraș Păstrăv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.