Primarul PMP al comunei Frătăuții Noi, George Olari, a anunțat luni, 18 decembrie, că se alătură echipei condusă de Gheorghe Flutur, iar la alegerile locale din 2024 va candida din partea PNL. Edilul a precizat că în luarea acestei decizii s-a consultat și cu o parte din electoratul din comună.

Redăm integral comunicatul de presă transmis de primarul de la Frătăuții Noi:

„Am candidat în anul 2020 ca primar pe lista PMP și am câștigat aceste alegeri. Acum când partidul pe listele căruia am candidat a ales un alt drum pentru viitoarele alegeri de anul viitor și, sfătuindu-mă cu o bună parte din electoratul din comună Frătăuții Noi care dorește progresul localității noastre, vreau să-mi anunţ viitorul drum politic şi candidatura pentru un nou mandat de primar în echipa PNL.
Deoarece am o colaborare foarte bună cu echipa liberală pe plan local și județean, iar ca istoric politic eu am fost membru PNL în perioada 1999-2016, acum nu fac decât să revin în partidul în care mi-am început activitatea politică.
Echipa liberală a fost mereu alături de mine și de frătăuțeni și-i asigur pe locuitorii din Frătăuții Noi că această hotărâre este în favoarea lor și a proiectelor pe care le aşteaptă în continuare.
Vreau să îi asigur pe toți locuitorii comunei Frătăuții Noi că rămân devotat valorilor promovate atunci când am candidat în 2020, dar având sprijinul unei echipe implicată și organizată, ca echipa liberală, voi putea sprijini mult mai bine interesul cetățenilor din localitate!”, a transmis primarul comunei Frătăuţii Noi, George Olari.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.