Campania de informare în ceea ce privește vaccinarea în județul Suceava merge mai prost decât ar fi permis, iar argumentele în acest sens sunt diverse și multiple: în zonele mai izolate ale județului, vaccinul este ceva ce aparține domeniului SF.

Vina nu le aparține oamenilor din coclauri, ci autorităților de la nivel județean, care se fac că nu văd incompetența din ograda lor și nici nu au de gând să îmbunătățească ceva în acest sens.

Mărturie că o simplă fotografie cu prefectul  județului în timp ce se vaccinează nu este suficientă stau și oamenii din județ care știu mult prea puține lucruri despre această campanie de vaccinare.

Mihail Mechno este primarul comunei Izvoarele Sucevei, este pro vaccinare, însă informațiile pe care le deține despre această campanie de vaccinare sunt puține. Mult prea puține.

„La noi încă nu a început vaccinarea, din câte știu eu. Eu încă nu m-am vaccinat. Nu m-a solicitat nimeni. Eu m-am înscris și aștept să vină vaccinul, iar când voi fi solicitat, cu drag”, a declarat pentru SuceavaLive primarul comunei Izvoarele Sucevei.

 Cu alte cuvinte, primarul comunei așteaptă ca cineva să îl cheme la vaccin, după ce a anunțat DSP că el și încă 7 persoane din Primărie doresc să se vaccineze.

În realitate, primarul și colegii săi ar fi trebuit să se programeze la vaccinare, să ajungă la Câmpulung Moldovenesc, în sala de sport a Colegiului Național „Dragoș Vodă”, dacă și acest centru ar funcționa, și să se vaccineze.

Comunicarea și informarea nu sunt punctele forte ale autorităților județene care coordonează această campanie de vaccinare, iar județul Suceava, riscă să ajungă din nou oaia neagră a țării din cauza unui sistem depășit și fără putere de adaptare.

Primarul comunei Izvoarele Sucevei nu are nicio vină, iar ca el sunt foarte mulți în județul nostru.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.