Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, a solicitat Ministerului Transporturilor să comunice care sunt etapele pentru anul 2019 și anul 2020 pentru modernizarea drumului ce străbate comuna, respectiv DN 29 A, drum ce asigură legătura între municipiul Suceava și județul Botoșani, și implicit între comunele pe care le străbate, Adâncata și Zvoriștea, și municipiul reședință de județ. De asemenea, Viorel Cucu a cerut ministerului să precizeze și care sunt sumele alocate pentru acest tronson.

„Ținem să vă reamintim că instituția noastră a făcut solicitări cu privire la efectuare lucrărilor de reabilitare asupra DN 29A. Astfel, în cursul anului 2017, prin adresa nr. 908/21.02.2017 semnalam deficiențele legate de starea drumului. În cursul anului 2018, prin adresele nr. 1615 din 27.03.2018 și nr. 5204 din 04.10.2018 am comunicat din nou nemulțumirile noastre”, a transmis edilul.

De asemenea, primarul Viorel Cucu a anexat și un tabel nominal cu locuitorii comunei Adâncata care și-au exprimat dorința privitor la execuția lucrărilor de refacere și modernizare a DN 29A – Suceava – Adâncata – Zvoriștea, dar și un memoriu justificativ în vederea obținerii sprijinului pentru reabilitarea drumului semnat de primării ce au acces la acest sector de drum, precum Primăria municipiului Dorohoi, Primăria comunei Corlățeni, Primăria comunei Lozna, Primăria comunei Vârfu Câmpului, Primăria comunei Dersca, Primăria comunei Șendriceni, Primăria comunei Cândești, Primăria comunei Mihăileni ș.a.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.