Vineri, 21 iulie 2017, în sala de ședințe a Consiliului Local din cadrul primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc, a avut loc conferința de presă pe teme sportive privind organizarea etapei finale a Campionatului Național de alergare montană, pe care îl va găzdui municipiul Câmpulung Moldovenesc în data de 19 august.

La aceste discuții au luat parte președintele Federației Române de Atletism, Florian Florea, vicepreședintele Neculai Curta, primarul municipiului Mihăiță Negură, antrenor Elena Erzilia Țâmpău – organizatoare a Concursului Național de Alergare Montană, Nicu Durnac, reprezentant al echipei de salvamont și Leonida Caraesifoglu, de asemenea implicat în activități sportive la nivel județean și național.


Oaspeții s-au arătat încântați de frumusețea zonei și a orașului și au apreciat profesionalismul echipei de organizare a concursului și modul în care au evoluat pregătirile până la această dată.
De asemenea, au avut loc discuții în vederea realizării unui parteneriat cu Federația Română de Atletism care ar putea pune în valoare potențialul zonei din punct de vedere sportiv cât și turistic.
Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc a ținut să precizeze că a depus la C.N.I. proiectul de reabilitare a Stadionului „Rarăul” și speră că va fi aprobat, astfel în câțiva ani orașul să poată găzdui concursuri naționale și de ce nu internaționale, lansând rugămintea de a fi sprijinit în aceste demersuri de Federația Română de Atletism și Compania Națională de Investiții.
Președintele Federației, Florian Florea, a specificat că aceste concursuri pot deveni un „brand” al zonei care se pot desfășura anual, la nivel de sport de performanță, ținând cont și de rezultatele obținute în ultimul timp de sportivii din zonă la competițiile la care au luat parte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.