În contextul în care administrația din Coșna a pus mare preț de-a lungul timpului pe tot ce înseamnă domeniul sportiv, în comună aflându-se două terenuri de fotbal, din care unul cu gazon sintetic și unul cu iarbă naturală, s-a decis construirea unui spațiu adecvat pentru activități sportive.

Astfel, primarul din Coșna, Gavril Pardău, a eliberat autorizația de construire şi a dat ordinul de începere pentru construirea unei săli de sport moderne în comuna pe care o conduce.

Vom construi o sală de sport școlară, o sală de fitness, dar și spații conexe – grupuri sanitare pentru elevi și profesori, vestiare, un birou pentru profesori și o magazie pentru echipamentele sportive. De asemenea, sala va fi prevăzută și cu o pistă de bowling. În exteriorul sălii de sport vom amenaja o zonă cu echipamente de fitness. Spațiul va dispune de gazon natural, iar în dreptul echipamentelor vor fi prevăzute pardoseli cauciucate. Echipamentele de fitness vor fi ancorate în fundații de beton”, a precizat primarul Gavril Pardău.

Valoarea investiției este de 1.767.448 de lei, fără TVA, iar banii provin din bugetul local.
Trebuie precizat că lucrările la sala de sport din comuna Coșna vor fi realizate de S.C. Amicii Building S.R.L., una dintre cele mai cunoscute firme din Bistrița Năsăud, care s-a remarcat și în județul Suceava prin lucrările excepționale și de calitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.