Din anul 2008, de când a devenit primar, Marinel Bălan a ales să sărbătorească venirea Crăciunului, alături de cetățenii din orașul Frasin.

Astfel, a devenit deja o tradiție ca înainte de sărbători, bradul din centrul orașului să fie aprins, în prezența oamenilor care vin pentru a fi martori la acest moment emoționant. Anul acesta, aprinderea bradului va avea loc chiar în ajun de Moș Nicolaie, începând cu ora 16, în Parcul Central al orașului Frasin.

„Ca în fiecare an, dorim să le oferim locuitorilor orașului Frasin, dar și celor care vor fi în trecere prin orașul nostru, în perioada sărbătorilor de iarnă, un oraş de poveste care va începe, conform tradiţiei, cu aprinderea luminilor de sărbători în seara zilei de 6 decembrie, când va avea loc și un spectacol susținut de Cornelia și Lupu Rednic, precum și de îndragitul nostru interpret de muzică populară, Călin Brăteanu”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul orașului Frasin, Marinel Bălan.

Seara de la Frasin se va încheia cu un superb foc de artificii, așa cum asigură chiar organizatorii.

Acest eveniment nu încheie seria manifestărilor de anul aceasta din orașul Frasin, aici urmând să mai aibă loc și un festival de obiceiuri și tradiții, în ultima săptămână a anului 2015.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.