Primarul din Pătrăuți, Adrian Isepciuc, face apel la cetățenii din comuna pe care o conduce să se prezinte duminică, 26 mai, la alegerile pentru Parlamentul European.

„Dragi pătrăuceni, După cum știți, la sfârșitul acestei săptămâni vor avea lor alegerile pentru Parlamentul European. Chiar dacă la prima vedere nu pare, rezultatul acestui scrutin afectează viața comunității noastre foarte mult în primul rând pentru că suntem, ca cetățeni români, parte a Uniunii Europene și în al doilea rând deoarece comuna noastră merită să aibă parte de un viitor european așa cum ni-l dorim cu toții: cu străzi asfaltate, cu canalizare, apă curentă, școli moderne, dispensare bine dotate, cămine culturale modernizate, biblioteci bine puse la punct, internet de calitate, etc.”, a transmis Adrian Ispeciuc.

Acesta a explicat că încearcă ducă Pătrăuțiul pe un drum al normalității și că depune toate eforturile pentru ca localitatea să beneficieze de fonduri pentru dezvoltare.

„După cum ați putut vedea am început să mergem împreună, de când am început mandatul, pe un drum al dezvoltării și progresului. Alături de dumneavoastră și pentru dumneavoastră, am încercat să duc Pătrăuțiul pe un drum al normalității, înțelegând prin aceasta că trebuie să depun toate eforturile pentru ca localitatea noastră să beneficieze de fonduri care să ne ajute să ne dezvoltăm. Rezultatele acestei munci cred că au început să fie evidente pentru oricine. Prin aceasta am încercat să demonstrez că merit încrederea dumneavoastră și că înțeleg responsabilitatea pe care mi-ați acordat-o când mi-ați oferit voturile.
Din acest motiv va rog să mă mai girați și pe 26 mai cu aceeași încredere, și să mă urmați în alegerile europarlamentare, ca să mergem mai departe împreună, uniți în jurul ideii de a face din Pătrăuți un loc mai bun pentru noi și copiii noștri. În acest sens este nevoie de continuitate politică atât la nivel local, cât și la nivel național sau european. Așadar, haideți duminică să fim solidari și să ne dăm mâna pentru reuși să ducem la bun sfârșit proiectele începute și pentru a beneficia de noi fonduri în vederea unor noi investiții, cum ar fi asfaltarea întregii comune”, a mai transmis Adrian Ispeciuc.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.