Primarul comunei Sucevița, Dorin Ioan Pînzar, vine în fața cetățenilor localității pe care o reprezintă cu o echipă puternică care a dovedit și până acum că știe să facă administrație și să atragă fonduri pentru investiții importante. De aceea, edilul le solicită cetățenilor din Sucevița să aibă încredere în continuare în performanța lui și a echipei pe care o coordonează, astfel încât, după alegerile locale din septembrie să poată continua proiectele demarate.

„Dragii mei,

Cred că sunteți de acord cu mine că mandatul 2016-2020 a fost unul cu multe realizări palpabile.
Rezultatele din mandatul 2016-2020, reprezintă garanția mea pentru dumneavoastră că vom face împreună alte proiecte și investiții pentru dezvoltarea socio-economică și urbanistică a comunei. În același timp voi finaliza proiectele începute deja, proiecte care se află în diverse stadii de lucru.
Vin în fața dumneavoastră cu o echipă de consilieri sudată cu experiență și determinare, cu un viceprimar omniprezent în persoana domnului învățător Gigi Hrehorciuc .
Votul dumneavoastră pentru echipa PSD înseamnă dorința dumneavoastră de dezvoltare în viitor a localității noastre.
Votați pe 27 septembrie Primar Dorin Ioan Pînzar!
Votați ceilalți candidați PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, consilieri județeni și consilieri locali .
Cu respect și considerație pentru fiecare dintre dumneavoastră, același Dorin Ioan Pînzar”, a transmis primarul comunei Sucevița.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.