Primarul comunei Cornu Luncii , Gheorghe Fron a acceptat să-și expună punctul în legătură cu neplăcuta situație, al cărui personaj principal a fost chiar el, zilele acestea.

„Filmarea a fost făcută în luna aprilie-mai. Această femei m-a șantajat să-i dau 500 de milioane lei pentru reparațiile făcute la apartament, care au costat 32 milioane lei vechi. Filmul a fost tăiat acolo unde ea mă insulta și mă calomnia.

Luni de zile, venea zi de zi, intra abuziv în biroul primarului și nu conta că era ședință de lucru sau lucram la proiecte, mă insulta, mă amenița, spunea tot felul de minciuni și se victimiza. Este vorba despre o familie de scandalagii, nu le place munca, se bat între ei, fiul pe mama și tata, iar poliția este mereu la ei acasă. Fac reclamații contra poliției, primarului, preotului,doctorului și a oricărui cetățean din comună.Telefonează la cetățenii din sat și se dă jurnalistă la un ziar din Iași, le cere părerea despre ea, apoi îi amenință că-i dă în judecată, pentru că i-a înregistrat. O deranjează faptul că oamenii de bună credință spun adevărul despre ea, și o caracterizează urât. Soacra ei n-o primește în curte. Soții Treteag au fost dați afară de la dispensar pentru abateri foarte grave. Eu am ajutat-o să își găsească un serviciu și atunci când a solicitat o locuință, noi i-am îndeplinit cererea. Sunt foarte multe de spus, dar cel mai bine este de venit și de stat de vorba cu cetățenii comunei noastre”, a declarat pentru Suceava Live, Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii.

Preotul paroh din comună, Gabriel Florea, cunoscut deja în tot județul pentru faptele bune săvârșite de-a lungul timpului ne-a declarat că și el a avut probleme cu această femeie.

„Acum un an de zile am fost chemat la Suceava, să dau notă explicativă, pentru o situație în care eu nu aveam nici un fel de implicare. Plimbă oamenii pe drumuri, pe mine m-a plimbat degeaba pe drumuri. Eu v-am spus ce am pățit cu ea, deși de fiecare dată când mi-a bătut în ușă, am ajutat-o. Am încercat să mă implic cât am putut ca preot. Mai mult nu pot să fac. Nu pot încuraja lenea,” ne-a declarat preotul Gabriel Florea.

Trebuie amintit totodată, că Maria Tretiag susține faptul că a fost evacuată din fosta locuință și a fost trimisă într-o locuință nelocuibilă.

Femeia a povestit că a încheiat un contract cu primăria prin care urma să i se deconteze lucrările făcute la apartament, din chiria ce urma să o plătească, însă acest lucru nu a mai avut loc deoarece bătrâna, datorită faptului că deține un certificat de handicap este scutită de la plata taxelor, inclusiv a chiriei aferente.

PSD Suceava l-a exclus pe primarul Fron din partid

” Biroul Politic Permanent al PSD Suceava a decis excluderea din partid a domnului Fron Gheorghe.

Organizația PSD Suceava regretă situația apărută în cazul domnului primar al comunei Cornu Luncii”, au transmis reprezentanții partidului printr-un comunicat de presă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.