George Coroamă a depus vineri, 30 octombrie, jurământul pentru cel de-al treilea mandat de primar al comunei Putna. De asemenea în aceeași zi au fost investiți în funcții și membrii Consiliului Local Puna.

Alături de acesta au fost prefectului județului Suceava, Alexandru Moldovan, și deputații PNL de Suceava Ioan Balan și Dumitru Mihalescul, precum și Starețul Mănăstirii Puna, Arhimandritul Melchisedec.

Primarul George Coroamă le-a mulțumit tuturor cetățenilor care i-au acordat votul de încredere pentru încă un mandat în fruntea localității și i-a asigurat că, alături de echipa de consilieri locali și de angajații Primăriei, va continua să dezvolte comuna Putna.

„Vreau să îi asigur pe cetățeni că îmi voi da silința să îmi fac datoria cât mai bine din această calitate în care astăzi am fost din nou investit. Mă voi strădui să nu-i dezamăgesc pe cei care au decis ca eu să fiu în continuare primarul acestei localități minunate. Văzând rezultatul alegerilor, am avut un sentiment de mare bucurie și de satisfacție, dar, în același timp, am înțeles responsabilitatea votului masiv care ne-a fost acordat mie și echipei liberale, atât pe plan local, cât și pe plan județean”, a declarat primarul comunei Putna, George Coroamă.

Acesta a adăugat că nota mare primită la votul din 27 septembrie reprezintă o responsabilitate uriașă față de cetățenii comunei Putna a căror probleme urgente trebuie rezolvate.

„Sunt un om hotărât, un om orgolios, un om ambițios și vreau să răspund tuturor așteptărilor locuitorilor comunei noastre”, a subliniat Coroamă.

Edilul de la Putna le-a mulțumit consilierilor locali pentru buna colaborare, echipei din cadrul Primăriei, dar și familiei sale pentru susținerea și îngădduința de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Totodată, George Coroamă le-a mulțumit și tuturor operatorilor economici și reprezentanților instituțiilor publice locale cu care a colaborat.

Pe de altă parte, acesta l-a felicitat pe Gheorghe Flutur pentru victoria categorică obținută la nivelul județului Suceava, „o victorie obținută în condiții deloc ușoare, într-un an greu în care mulți au încercat să îi pună în cârcă această pandemie care a lovit întreaga lume”.

„Județul Suceava trebuie să fie condus de un om gospodar, care să aibă un cuvânt de spus și acasă și la București. Să fiți convinși că avem un parteneriat sănătos cu Consiliul Județean Suceava și vom fi sprijiniți de această instituție și în ceea ce privește programul Utilități și Mediu, precum și în realizarea «Drumului celor patru Mănăstiri», dar și în ceea ce privește alte proiecte necesare dezvoltării turismului aici, la Putna”, a subliniat George Coroamă.

Totodată, edilul i-a felicitat pe membrii Consiliului Local Putna și le-a urat mult succes în acest mandat. 

În ceea ce privește mandatul său de primar, George Coroamă a subliniat că își dorește să fie unul mai bun decât celelalte două de până acum.

„Îmi doresc să fim sănătoși, să revenim cât se poate de repede la o viață normală și să reușim să ne menținem copiii la orele de curs pentru a nu avea o generație sacrificată. Îmi doresc multe lucruri, însă cel mai important e să rămânem uniți și să nu cădem în capcana dezbinării, să ne păstrăm credința în bine, să fim liniștiți și mândri că trăim în acest loc atât de frumos”, a conchis primarul comunei Putna, George Coroamă.

Reamintim că la alegerile locale din 27 septembrie 2020 George Coroamă a obținut 52,13% dintre voturile exprimate de cetățenii comunei Putna.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.