Sâmbătă, 7 decembrie 2019  la Școala Gimnazială Băișești a avut loc etapa pe cerc pedagogic a Olimpiadei Gimnaziilor la Șah. La eveniment a luat parte și primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, care a jucat șah cu elevii și le-a înmânat diplome câștigătorilor.

„Am avut bucuria de a avea printre noi pe domnul primar al comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, mare iubitor al jocului de șah, care a înmânat diplomele câștigătorilor și a susținut un simultan de șah cu participanții la concurs”, a precizat profesorul Ciprian Botcovschi.

La sfârșitul concursului, în fruntea clasamentului băieților s-a aflat Arsinte Ștefănel din clasa a IV a, de la Școala Baisesti, în timp ce pe locul al II- lea s-a situat Titi Gheorghe, elev în clasa a VIII a la Școala Băișești, iar locul al III-lea a fost revendicat de către Todireasa Petru, elev în clasa a VIII a la Școala Băișești.

La fete, în fruntea clasamentului s-a situat Petrache Ilaria din clasa a VI a de la Școala Râşca, în timp ce locul al II-lea a fost adjudecat de către Bistriceanu Roxana, elevă în clasa a VIII a la Școala Băișești, iar locul al III-lea a fost revendicat de către Arsinte Virginica din clasa a VI a de la Școala Băișești.

În altă ordine de idei, profesorul Ciprian Botcovschi a ținut să îi mulțumească și directorului unității de învățământ pentru tot sprijinul acordat în organizarea evenimentului.

„Țin să mulțumesc domnului director Pohoaţa Vasile, atât pentru sprijinul acordat la fiecare competiție, cât și pentru faptul că ne asigură condiții optime pentru desfășurarea acestei etape a Olimpiadei Gimnaziilor la Șah”, a conchis profesorul Ciprian Botcovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.