Primarul Gheorghe Ștefan „Pinalti” se află în închisoare de aproximativ trei luni, fiind acuzat de evaziune fiscala in „Dosarul Microsoft”.

Însă se pare că lucrurile nu merge bine pentru Gheorghe Ștefan nici în privința sănătății, astfel, saptamana trecuta, Pinalti ar fi suferit un infarct, informează cancan.ro, citat de evz.ro.

„A acuzat dureri de mana, de torace, probleme in a respira usor. Transpira rau, abundent. A ajuns la spitalul penitenciarului si, conform primelor analize, se pare ca a suferit un infarct. Acum se simte bine, se recupereaza, se odihneste. Va trebui sa aiba mai multa grija de el si sa se fereasca de emotii tari, de suparari”, a declarat o sursa din apropierea omului de afaceri pentru cancan.ro.

Potrivit sursei citate mai sus, în luna decembrie, Gheorghe Stefan a lesinat de doua ori la Jilava, fiind transportat de fiecare data la spitalul din penitenciar. El a cerut sa fie internat, insa medicul a considerat ca nu este necesar, asa ca a fost trimis inapoi in celula.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.