Primarul comunei Comănești, Grigoraș Păstrăv, este la cârma acestei localități încă din anul 2008. De atunci până astăzi s-au schimbat multe în comună, acesta îndreptându-și atenția cu seriozitate către nevoile locuitorilor care l-au ales.

Edilul a depus prin Programul Național de Dezvoltare Locală șase proiecte importante pentru comunitate, făcând demersuri ca și la investiția apă și canal, începută încă din 2008, să se reia lucrările.

Fiecare primar trebuie să beneficieze într-un mandat de măcar un proiect mare pentru comuna sa. Pe PNDL am depus un proiect de 1 milion de euro pentru drumuri, am depus trei proiecte pentru reabilitarea și modernizarea a trei școli din comună și, de asemenea, un proiect pentru iluminatul stradal, iar cel de-al șaselea proiect depus pe PNDL se referă la continuarea alimentării cu apă”, a declarat Grigoraș Păstrăv.

17671094_1414832411920440_454524517_n

Pe fonduri europene, primarul își dorește să construiască o grădiniță, pe parcurs, acesta având în vedere și alte proiecte importante pentru comunitate.