Joi, 29 octombrie, în municipiul Vatra Dornei a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local rezultat în urma alegerilor din data de 27 septembrie și depunerea jurământului de către consilieri și de către primarul Ilie Boncheș.

La eveniment au participat prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și deputatul PNL Angelica Fădor.
Primarul Ilie Boncheș, aflat la cel de-al treilea mandat, le-a mulțumit dornenilor care l-au reales, dar și echipei Partidului Național Liberal.

„Vreau să vă spun că nu îi voi dezamăgi pe cetățenii municipiului Vatra Dornei. Vreau, împreună, să reușim să atragem cât mai multe fonduri europene, guvernamentale și locale pentru binele cetățenilor acestui municipiu și să facem echipă în continuare, să putem merge înspre bine”, a transmis primarul Ilie Boncheș.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, l-a felicitat pe Ilie Boncheș pentru ce de-al treilea mandat și a transmis că urmează o perioadă cu foarte multă treabă pentru municipalitatea dorneană.
Prefectul Alexandru Moldovan i-a transmis lui Ilie Boncheș că are numeroase responsabilități care îi revin în calitate de autoritate publică, legislativă și executivă și că trebuie să ia măsuri ferme pentru prevenirea și evitarea unor consecințe negative la nivelul comunității, să fie un sprijin pentru combaterea pandemiei de COVID 19.
Deputatul Angelica Fădor a transmis că este onorată să ia parte la evenimentul de la Vatra Dornei și s-a declarat ferm convinsă că primarul Ilie Boncheș nu îi va dezamăgi pe dorneni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.