Primarul Ilie Boncheș a anunțat că, mulțumită donației primite din partea Fundației VALVIS, Spitalul din Vatra Dornei are cel mai modern aparat – La Roche, de ultimă generație, prin care populația din Bazinul Dornelor beneficiază, gratuit, de teste pentru depistarea anticorpilor la SARS-CoV2.

„Îi mulțumesc domnului Yannis Jean Valvis, unul din bunii prieteni ai Dornei, care ne-a asigurat că va continua implicarea filantropică a regretatului Stelian Chiforescu, dorința exprimată fiind aceea ca Aqua Carpatica să reprezinte în continuare un sprijin important în activitățile zonei”, a transmis primarul din Vatra Dornei.

Ilie Boncheș a precizat că în perioada următoare, împreună cu vicepreședinte  Valvis Holding, Dumitru Pardău și directorul Spitalului Vatra Dornei, Valentin Stan, dar și cu sprijinul primarilor și medicilor de familie din zonă, se va stabili modalitatea prin care aceste teste vor fi efectuate cât mai eficient.

Primul care s-a testat a fost Jean Valvis, fiind urmat de primarul din Vatra Dornei și de managerul spitalului, toți înregistrând rezultate negative.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.