Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat luni, 13 septembrie, la deschiderea noului an școlar 2021-2022 la paisprezece unități de învățământ din municipiul Suceava, unități de învățământ la toate nivelurile didactice, preșcolar, gimnazial și liceal, din toate cartierele din oraș, respectiv: la Colegiul Național „Petru Rareș”, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, la Şcoala Gimnazială Nr. 11 „Miron Costin”, la Şcoala Gimnazială Nr. 4, la Liceul Teoretic Filadelfia, la Şcoala Gimnazială Nr. 3, la  Școala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod”, la Școala Gimnazială “Ion Creangă”, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei”, la Grădiniţa „Ţăndărică”, la Liceul Natanael Suceava, la Grădinița cu program normal Obcini, la Școala Gimnazială Nr. 6 Suceava și la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava.
„La trei unități de învățământ au fost inaugurate obiective noi de investiții, respectiv Centrul de documentare și informare la Colegiul Național «Petru Rareș», Grădinița nouă în Cartierul Burdujeni-Sat și «Sală gimnastică» la Colegiul Național «Spiru Haret».
Am transmis mesajul și spijinul municipalității la toate unitățile de învățământ. De asemenea, am insistat pentru respectarea regulilor pentru limitarea răspândirii pandemiei, cu recomandarea purtării măștii de către elevi și profesori și cu încurajarea la vaccinare a cadrelor didactice. Le-am urat mult succes și multă sănătate în anul școlar”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.