Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat miercuri, 17 aprilie, la lansarea cărții „EU. RO. Un dialog deschis despre Europa”, semnată de președintele României, Klaus Iohannis.

„În după-amiaza zilei de ieri, am participat la lansarea cărții domnului președinte Klaus Iohannis, „EU. RO. Un dialog deschis despre Europa”. A fost o discuție foarte interesantă despre Europa, valorile europene, despre viitorul nostru în Europa”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul Sucevei a precizat că momentul lansării cărții este unul oportun, întrucât urmează alegerile europarlamentare, iar la multe din întrebările pe care românii le au, găsesc răspunsuri în paginile volumului semnat de Iohannis.

„Cred că este cel mai oportun moment pentru lansarea acestei cărți, deoarece ne aflăm în preajma Alegerilor europarlamentare când se pun întrebări și se caută răspunsuri legate de relația statelor membre, implicit a României, cu Uniunea Europeană. Domnul Președinte Klaus Iohannis a răspuns la o parte dintre acestea”, a precizat Ion Lungu.

La București, primarul Lungu, a  avut întâlniri importante la Ministerul Dezvoltării Regionale, Ministerul Finanțelor, Agenția Națională a Ariilor Protejate, Agenția Națională pentru Locuințe, întrevederi în cadrul cărora a purtat discuții legate de proiectele municipalității depuse la aceste instituții.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.