Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a semnat luni, 16 decembrie, contractul de execuție pentru amenajarea Zonei de Agrement de pe malul râului Suceava. Potrivit edilului, contactul este în valoare de 16.264.015,87 de lei, iar termenul de realizare este de 22 de luni, de la semnarea contractului.

„Am semnat în această dimineaţă contractul de execuţie pentru proiectul «Revitalizare spaţiu public urban din municipiul Suceava» (zona agrement râu Suceava), cu câştigătoarea licitaţiei asocierea formată din societăţile SC General Construct +SC Art Peisaj Srl, firme din municipiul Suceava”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Trebuie precizat că noua zonă de agrement va fi amenajată în albia minoră a râului Suceava pe porțiunea dintre Stimas și Iulius Mall pe o lungime de un kilometru. Ea se va întinde pe o suprafață de 15 hectare și va cuprinde terenuri de tenis, de badmington, de aerobic, pistă de biciclete, alei pentru promenadă, bănci, locuri de joacă pentru copii și o platformă pentru evenimente culturale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.