Edilul sucevean Ion Lungu a verificat luni, 2 martie, stadiul lucrărilor de investiții la mai multe obiective din municipiu.

La grădinița nouă din Cartierul Burdujeni sat am văzut că se lucrează foarte bine, s-a ajuns la acoperiș, facem licitația pentru achiziție mobilier în această perioadă. Sperăm ca până la începutul noului an școlar să fie dată în folosință. Și la centrul multifuncțional Ițcani (sediu primărie Ițcani), am constatat că se lucrează bine, începe clădirea să prindă contur”, a transmis Ion Lungu.

Primarul municipiului Suceava a inspectat și Ștrandul Ițcani, unde au demarat lucrările de demolare a clădirilor vechi și urmează să fie construite bazine noi cu apă caldă și apă sărată pentru adulți și copii, dar și grădinița din strada Dobrogeanu Gherea, unde se lucrează la dărâmarea clădirii vechi, urmând a se ridica o grădiniță nouă.

Am cerut constructorilor să prezinte la primărie grafice de execuție de lucrări să putem face strategia pentru perioada următoare. Am constatat că se lucrează binișor la obiectivele inspectate.
Săptămânal voi verifica șantierele deschise de primărie pentru a impulsiona constructorii să termine lucrările la timp”, a mai transmis primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.