Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, în conferința săptămânală de presă de miercuri, 19 aprilie, că până pe 28 aprilie va fi finalizat studiul de fezabilitate al obiectivului de investiții „Parcare supraterană strada Ștefan Tomșa”, de lângă Primărie.

„Am convenit, la discuția care a avut loc la Primărie cu reprezentanții firmei de proiectare, ca parcarea să aibă aproximativ 330 de locuri, respectiv 78 de locuri pe nivel, P +4 nivele, parterul va fi parțial ocupat deorece va fi cale de acces pentru cei la care parcarea le blocheaza accesul în strada Alexandru cel Bun, iar 8 locuri de parcare vor fi dotate cu stații de încărcare electrică”, a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Potrivit edilului, parcarea va dispune de o terasă verde la ultimul nivel pe acoperiș, pe care în timp vor putea fi puse și panouri fotovoltaice.

„Este foarte important să aprobăm studiul de fezabilitate ca să putem despăgubi cetațenii care au garaje în zonă, astfel încât terenul să fie liber de sarcini”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.