Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a avut marți, 13 decembrie, discuții la Bucureşti la trei ministere și la Compania Naţională de Investiţii. Edilul a precizat că o veste bună a primit de la Ministerul Dezvoltării, Direcţia Generală de Dezvoltare Teritorială, unde i s-a adus la cunoştinţă faptul că PUG-ul municipiului Suceava a fost aprobat și urmează să fie emisă Hotărârea de Guvern.

„La Compania Națională de Investiții am avut o discuţie despre organizarea de șantier la Sala Polivalentă de 5.000 de locuri de la Suceava. Aici, municipalitatea finalizează în această săptămână aducerea temporară a utilităților, respectiv energie electrică și apă. De asemenea, a fost amenajat drumul balastat de acces.
La sediul Ministerului Afacerilor Interne am discutat despre suma pe care trebuie să o primim din decontul lunilor octombrie și noiembrie pentru consumul de biomasă, 50% din valoarea combustibilului folosit conform legii, pentru municipiul Suceava suma urmând să fie de 8.659.266,75 lei .
Tot la Ministerul Dezvoltării am avut discuții în legătură cu achitarea autobuzelor electrice de la firma Solaris, iar la Ministerul Finanțelor am discutat, la Comisia de Împrumuturi Locale, despre intenţia municipiului Suceava de a lua un credit în valoare de 50.000.000 lei necesar pentru asfaltarea unor străzi de pământ”, a spus primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.