Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că un nou sens giratoriu va fi construit în oraș, în zona Selgros. Edilul a precizat că a purtat deja discuții cu reprezentanții magazinului Selgros Cash & Carry, pentru realizarea în Ițcani, pe E 85, a unui sens giratoriu, care va fi amplasat după pasajul de cale ferată, la intersecția drumului comunal DC 74 – spre Șcheia – cu E 85 – spre Siret. Construirea acestui sens giratoriu într-o zonă în care se produc frecvent ambuteiaje va fi finațată de Selgros.

„Municipalitatea are în acest an ca prioritate realizarea de trei sensuri giratorii: Intersecție Calea Unirii -Traian Vuia – Ruta Alternativă; Suceava Botoșani; Sens giratoriu Calea Obcinilor cu Bulevardul 1 Mai; Sens giratoriu Selgros, Intersecție Drum Comunal DC 74 spre Șcheia cu E 85 spre Siret, în zona Selgros.

Primele două sensuri giratorii sunt scoase deja la licitație, iar pentru al treilea am avut discuții la Primărie cu reprezentanții firmei Selgros din Germania, care vor să finanțeze sensul giratoriu din zona Selgros”, a transmis primarul  Ion Lungu. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.