Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel către toți medicii apți de muncă să se prezinte la Spitalul Județean, pentru a ajuta la reducerea răspândirii pandemiei de coronavirus.

„Fac un apel la medici care sunt sănătoși și care pot să meargă la serviciu, să o facă, pentru că este nevoie de forță de muncă la spital, să facem tot ce este posibil pentru a salva cât mai multe vieți omenești, să reducem răspândirea acestei epidemii”, a transmis Ion Lungu.

Edilul sucevean a vorbit și despre importanța realizării a cât mai multor teste, în special în rândul persoanelor care au membri de familie depistați pozitiv cu COVID 19.

 „Rămân în continuare  la ideea că trebuie făcută cât mai multe testări în orașul nostru, să fie testate cât mai multe persoane. Sigur, nu se pune problema testării în masă. Trebuie făcute teste la persoane care au simptome de coronavirus, la membrii familiilor care au persoane testate pozitiv. Astăzi se face la cei din prima linie, și e bine că se face: la doctori, la cei care asigură ordinea, dar trebuie făcut acest lucru și la populație, ca limitare de răspândire a acestui virus”, a declarat primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.