Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a votat pentru președintele țării la alegerile din turul al doilea. Edilul a votat alături de soția sa, Luminița.

La ieșirea din secția de votare, primarul Ion Lungu le-a transmis un mesaj sucevenilor prin care îi îndeamnă  să iasă la vot. Acesta a subliniat cât de important este fiecare vot, dar și cât de mult votează.

„În primul rând, fac un apel la suceveni să meargă astăzi la vot, pentru că fiecare vot este important și fiecare vot contează! Votul nostru, al tuturor este cel care poate face diferența, este modul nostru, al cetățenilor, de a ne alege conducătorul. Mergeți la vot!”, a spus primarul Ion Lungu.

În ceea ce privește votul, edilul Sucevei a subliniat că a votat pentru un președinte capabil și demn să reprezinte țara. De asemenea, Ion Lungu a votat pentru un președinte care să întoarcă fața și la nevoile Moldovei.

„Astăzi am votat cu gândul la un viitor mai bun pentru România și pentru români. Am votat pentru un președinte care să scoată Moldova din izolare! Am votat pentru o Românie democratică! Pentru o democrație, pe care cu greu am câștigat-o acum 30 de ani și trebuie să o apărăm!  Am votat pentru un președinte care să ne reprezinte cu demnitate în Europa și în lume! Am votat cu gândul ca românilor să le fie mai bine în țara lor! Astăzi am votat pentru o Românie normală!”, a declarat Ion Lungu, la ieșirea de la urnă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.