Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că se fac noi pași pentru construirea Sălii Polivente. Edilul a precizat că că au fost demarate deja procedurile de licitație publică, urmând ca în viitorul apropiat să fie conturată Sala Polivalentă.

„În urma discuţiilor pe care le-am avut în această săptămână la Bucureşti, la Compania Naţională de Investiţii, au fost făcuţi pasi concreţi pentru realizarea Sălii Polivalente de 5 000 locuri la Suceava .
A fost demarată procedura de licitaţie publică «Servicii de proiectare faza studiu de fezabilitate, Studiu topografic vizat OCPI, Studiu geotehhnic Af, Întocmire documentaţii pentru obţinerea avizelor şi acordurilorde principiu-construire Sală Polivalentă 5.000 locuri, municipiul Suceava, jud. Suceava»”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Acesta a subliniat că investiția va fi inclusă spre finanțare în bugetul anului 2020, după care se vor demara lucrările.

„Avem certitudinea că Sala Polivalentă de la Suceava va fi prinsă la finanţare în bugetul anului 2020 şi vom demara efectiv lucrările”, a conchis Ion Lungu.

2 Responses

 1. mihai grigore

  ________*______revista floare albastra = blue : mesaj cutremurator _ duminica 24 noiembrie 2019 putem vota pentru a fi in U.E . si n.a.t.o. sau _ daca suntem pasivi _ daca nu iesim la vot putem fi reinghiti de noaptea oarba postsovietica _________ridicate basarabia _ ridicate bucovina de nord _ ridicate U.E. si tu pactule NORDATLANTIC _ we believe in fredoom ! ___________asa sa ne ajute dumnezeu ! ______________eu votez la 7 dimineata _ ora ROMANIEI LIBERE cu domnul KLAUS IOHANNIS PRESEDINTE ROMANIA 2019-2024_______________mihai grigore – poet.editor.scientist ________________10h48’_21.11.2019 _________*_________:

  Răspunde
 2. Paris Match_identic_naturală

  Lucrurile stau exact așa cum spune domnul Mihai Grigore-poet,aquiesez și eu,mai ales la îndemnul emoționant:„…ridicate UE si tu pactule NORDATLANTIC_webelieve in freedom…”,deoarece este clar că acestea stăteau ca proastele în târg,mai și râdeau..
  Altfel,veți vedea sala polivalentă construită de guvernul lu’ Orban ca pe când va zbura porcul fără elicopter,speranța este tot la fondurile helveto-norvegiene,astăzi și mâine, amin!
  Adică,practic,blue! cum ar zice Mihai Grigore-poet…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.