Primarul municipiului Suceava a avut marți, 5 aprilie, mai multe întâlniri la Bucuresti la ministere si agenții pe problemele curente ale municipalității.

„Am avut discuții la CNI pe tema licitațiilor la Sala Polivalentă si Creșa mare, la creșă dacă nu vor fi contestații s-ar putea semna contractul de execuție în luna mai.
Am avut întâlnire și la ANRE pentru avizarea documentației de finanțare a lucrărilor de termoficare pe programul Termoficare 2006-2022.
De asemenea, am discutat la Ministerul Dezvoltării o serie de probleme, între care demararea licitației pentru reabilitarea blocurilor pe fonduri guvernamentale, evaluarea proiectelor depuse pe PNI Anghel Saligny, furnizarea autobuzelor electrice de la firma Solaris din Polonia, precum și asigurarea finananțării lucrărilor de reabilitări termice în anul 2022, prin proiectul Termoficare 2006-2022. De asemenea am participat la Comisia de Împrumuturi de la Ministerul de Finanțe, în care am asigurat finanțarea pentru terminarea lucrărilor la Piata George Enescu. Sunt convins că discuțiile avute la Bucuresti vor urgenta implementarea proiectelor aflate în curs de derulare”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. #SuceavaLIVE

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.