Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, dă dovadă de responsabilitate. Edilul a anunțat că se va vaccina antiCOVID-19. Conform prevederilor legale, autoritățile publice vor intra în etapa a doua de vaccinare care va demara în data de 15 ianuarie.

„Și eu mă vaccinez! Sigur, că nu voi sări peste rând, însă atunci când îmi vine rândul o să o fac public. Cred în acest vaccin și în această campanie de vaccinare”, a declarat primarul Sucevei.

Ion Lungu îi îndeamnă pe suceveni să se vaccineze, întrucât, doar așa, pandemia de coronavirus va putea fi oprită și toate lucrurile vor putea reveni la normal.

„Deși vaccinarea nu este obligatorie, îi îndemn pe cetățenii din orașul nostru să facă acest vaccin. De asemenea, îndemn și persoanele publice din toate domeniile de activitate să convingă cetățenii că este spre binele lor să facă acest vaccin pentru a ne putea întoarce la o stare de normalitate”, a precizat edilul Ion Lungu.

Acesta a mai precizat că Primăria Suceava asigură spațiile pentru depozitarea vaccinului antiCOVID-19, astfel încât, când le va veni rândul, sucevenii să se poată vaccina în siguranță.

„Vaccinarea este un act de responsabilitate civică”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.