Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, i-a acordat duminică, 25 iulie, artistei americane de origine română Laura Bretan, care a susținut un concert extraordinar la Suceava, o Diplomă de Excelență. Evenimentul a fost organizat de către Biserica Creștină Filadelfia Suceava.
„Felicit Biserica Creștină Filadelfia Suceava pentru organizarea acestui eveniment, un prim pas către întoarcerea la normalitate.
Au contat în acordarea acestei diplome rezultatele deosebite obținute de Laura Bretan în domeniul muzical, câștigarea concursului «Românii au Talent», de asemenea a fost finalistă la «America’s Got Talent» și multe alte distincții. Totodată, implicarea Laurei Bretan în Referendumul pentru familie, a îndemnat românii să voteze DA la referendum. Nu în ultimul rând implicarea în campanii de caritate, cum s-a întâmplat și aseară la Suceava.
Am făcut apel cu acest prilej ca sucevenii, în mod special tinerii să se vaccineze, singura măsură sigură și eficientă pentru protejarea împotriva covidului, să ne imunizam într-un număr cât mai mare și să facem față cu bine valului IV care se apropie”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.