Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat, la invitația Camerei de Comerț, Industrie si Agricultură franceze în România, la Gala CCIFER 2022.
La eveniment au participat oameni de afaceri reprezentativi, parlamentari, miniștri și nu în ultimul rând primul-ministru al României, Nicolae Ciucă, care a avut o alocuțiune în cadrul evenimentului.

„Am fost inviat să particip la acest eveniment datorită faptului că Primăria Suceava a câstigat competiția «Orașe Durabile 2022» organizat de Ambasada Franței.
Am avute scurte întrevederi cu ambasadoarea Frantei în România, Excelenta Sa Laurence AUER, care este Cetațean de Onoare al municipiului Suceava, și cu președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură franceze în România François COSTE.
O delegație a municipalității sucevene va participa la un schimb de experiență pe probleme administrative, în luna octombrie în orașul francez Grenoble.
În luna mai a avut loc la Suceava un Maraton de business organizat de Camera de comerț franceză în România.
Acest lucru arată buna colaborare între municipaliate si Ambasada Frantei pe de o parte și Camera de comerț franceză în România pe de altă parte.
Împreună cu domnul Paul Koller, directorul general la SC Ambro SA Suceava, vom consitui Clubului francofon al oamenilor de afaceri din Suceava”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

3 Responses

 1. mihai grigore

  :revista floare albastra = blue : bolos PARC cu fotovoltaice pe imasul bosanci _ iarna , oaia , codrul = lumina sfanta : niste pcr- isti si fii lot co 2 class :

  Răspunde
 2. mihai grigore

  :revista floare albastra = blue : bolos PARC cu fotovoltaice pe imasul bosanci _ iarba , oaia , codrul ( under mai cresc copacii din spatial mioritic al lui lucian blaga )= lumina sfanta : niste pcr- isti si fii lor cu 2 clase :

  Răspunde
 3. mihai grigore

  : m_ am uitat in ziarul monitorul de suceava primarul miron cu platforms ipotesti RPG in alkaida cu pe cap LA Dubai Islam pelinca : ion lungu de pezte rau _ pe h2 o coducta primaria suceava RPG sediu PNL sediu iesi afara din Bibliotheca IG sbiera lasa constitutia in normalitate : singur _ post Timisoara = Romania libera:

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.