Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat, vineri, 21 aprilie, la sărbătorirea a 50 de ani de la înființarea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava. Cu acest prilej a fost inaugurat și Corpul B  modernizat cu fonduri europene al unității școlare, clădire care a fost înainte microfabrică, destinat învățământului dual.

„A fost o întâlnire emoționantă la care au participat foști directori ai școlii, directorii actuali, actuali profesori, directori ale altor unități de învățământ din orașul nostru, reprezenanți ai Inspectoratului Școlar, ai Universității și reprezentanți ai municipalității.
Am mulțumimt celor prezenți în numele comunității pentru performanța care a fost realizată aici de-a lungul anilor, pregatirea de forță de muncă calificată pentru industria alinentară.
Vom dezvolta aici o unitate de învățământ modernă, care să califice fortă de muncă în regim dual pentru industria alimentară.
În semn de respect voi propune ca doamna Mirozina Sahlean, fost director al liceului, care a ocupat 24 de ani funcții de conducere la liceu si 8 ani de inspector școlar să devina Cetățean de Onoare al orașului Suceava”, a declarat primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.