Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat marți, 22 noiembrie, la Paris, la invitația Grupului ROSSMANN din Franța la sărbătorirea împlinirii a 100 de ani de la înființarea Grupului care deține și firma AMBRO din Suceava.

„Cu acest priliej am înmânat titlul de CETĂȚEAN de ONOARE al municipiului Suceava domnului președinte BERNARD ROSSMANN, aprobat anul trecut de către Consiliul Local al Municipiului Suceava, pentru 25 de activitate în România și realizarea de investiții de peste 100 milioane euro la Ambro SA. Astăzi la Suceava este o fabrică modernă de hârtie.
Totodată i-am inmânat o Medalie aniversară cu 630 de ani de Atestare documentară a orașului Suceava și Medalia aniversară de împlinire a 500 de ani de la Sfintirea Bisercii «Sfântul Gheorghe» de la Mănăstirea «Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava», pe care domnul Rossmann a vizitat-o.
Astăzi, firma AMBRO din Suceava este cel mai mare agent economic din orașul nostru, din punct de vedere a Cifrei de Afaceri și are un număr de 600 de salariați.
În acest an s-au împlinit și 60 de ani de la înființarea AMBRO SA (fostul CCH Suceava).
Pe tortul aniversar era scris: ROSSMANN 100 ANI! AMBRO 60 ANI!”, a spus primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.