„Sunt în curs de finalizare lucrările de modernizare a Pieței George Enescu cu parcare subterană.
Stadiul de execuție financiară este de 77% (decontat 10.053.486,56 lei din totalul de 13.067.507,99 lei), iar stadiul de execuție fizică a lucrărilor este de 85%. Acum se realizează lucrările la finisaje în hala centrală. Trebuie spus că sunt finalizate în mare parte lucrările la parcarea subterană și s-au montat cele două stații de încărcare pentru mașinile electrice”, a declarat primarul Ion Lungu.
Edilul a adăugat că este în curs de finalizare și adăpostul pentru apărarea civilă. De asemenea panta de acces în parcarea subterană este betonată, fiind în curs de amenajare.
„Mai sunt de finalizat instalațiile electrice pentru curenți tari și curenți slabi și instalațiile de încălzire. Sunt deja achiziționate și trebuie montate cele două centrale termice pentru încălzire și apă caldă. De asemenea, trebuie montați pereții de fibrociment pe exteriorul clădirii.
În perioada următoare vom achiziționa dotările, în primul rând mesele noi. Ne dorim ca până la 1 iunie să dăm în funcțiune piața modernizată!”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.