Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, participă, la Poiana Brașov, la Forumul coperării descentralizate româno-franceze care ajuns la editia a VI-a.

„Am reprezentat Asociația Municipiilor din România, am transmis participanților salutul si aprecierea asociației noastre pentru acest eveniment. La acest eveniment participă și domnul ministru Cseke Attila, doamna secretar de stat în Ministerul Afacerelor Externe Daniela Gîtman, doamna Simona Bucura Oprescu, presedintele comisiei de Administrație publică din Camera Deputaților și, nu în ultimul rând, doamna Ambasador al Franței în România, Excelența sa Laurence Auer. De asemenea participă aleși locali din România, Franța și Republica Moldova.
Am prezentat punctul de vedere al municipiului Suceava la temele care sunt pe ordinea de zi, respectiv gestionarea refugiatilor ucraineni, pactul verde european și Planul Național de Redresare și Reziliență

Sunt convins că acest forum va răspunde multiplelor probleme care vor fi ridicate de participanții din cele trei țări”, a spsu primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.