Prim vicepreședintele Asociației Municipiilor din România, Ion Lungu, a fost solicitat de către președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu să sprijine primarii moldoveni cu consultață pentru atragerea fondurilor de preaderare de la UE. Discuția între cei doi a avut loc la Slănic Moldova la Simpozionul Internațional ” Viitorul Comun in Spațiul Comunițatii  Europene” organizat de Primăria acestei localități.

„Am participat din partea Asociației Municipiilor din România  la Slănic Moldova la Simpozionul Internațional ” Viitorul Comun in Spațiul Comunității  Europene” organizat de Primăria Slănic Moldova la care au participat primari din România și Republica Moldova, parlamentarii din cele două țări ,Președintele Parlamentului din Republica Moldova domnul Igor Grosu si Ministrul Mediului din România domnul Mircea Fechet.

Am am avut discuții concrete de sprijinire a Moldovei în aderarea in Uniunea Europeana. Am avut o discuție cu Președintele Parlamentului  din Republica Moldova, Igor Grosu, care m-a rugat să dăm consultanță pentru implementarea  fondurile de preaderare, primarilor din Republica Moldova. De asemenea am avut o discuție cu Ministrul Mediului din România  domnul Mircea Fechet referitor la proiectele pe care municipalitatea le are la acest minister si la Agenția Fondului de Mediu ,care aparține de minister, domnul ministru ne-a promis tot sprijinul din partea lui”, a spus Ion Lungu.

2 Responses

  1. mihai grigore

    : revista floare albastra = blue: sfantul ioan cel nou de la suceava _ duminica _23iulie 2023_ 17h_ bosanci_ zona metropolitan’s suceava _ romania libera_ : recomandare electronics gavrilovici … nascut bosanci _ michigan _ u.s.a._ candidature senar u.s.a._ comisia de tehnologii spatial_ blue terra line_ zboruri new york – bosanci_ aeroprt cu declare verticala _ zboruri in tehnologie blue music system = in limits vitezei luminii!*:

    Răspunde
  2. mihai grigore

    : duminica_ 23 iulie 2023_ moastele sfantului ioan cel nou de la suceava_ bosanci_ zona metropolitana suceava_17 h_ biserica deal cu hramul = acelasi cu al manastirii putna_ 15 august 2023_ 19 h_ consfintire de reintregire a bisericii ortodoxe romane -{omania libera }= [bucovina de nord + basarabia + latura libera]___” amendamentul spatial” la constitutia din latura libera si basarabia wins!*_” limba romana_ credinta crestina_ unitate nationala_”_ aron pumnul:

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.