Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a vaccinat luni, 18 ianuarie, împotriva COVID-19.

„Astăzi la ora 10.00, conform programării făcute de angajatorul Primăria Municipiului Suceava, am fost prezent la Spitalul Județean de Urgență “Sf.Ioan cel Nou” Suceava, pentru efectuarea vaccinului împotriva COVID-19.
A fost ca la oricare alt vaccin, nu am simțit niciun disconfort.
Fac un apel către suceveni, să se vaccineze într-un număr cât mai mare, aceasta fiind singura soluție pentru a ne întoarce cât mai rapid la o viață normală! Doamne ajută!”, a declarat primarul Ion Lungu.

Edilul a declarat anterior că vaccinarea reprezintă un gest de responsabilitate civică. De altfel, Ion Lungu îi îndeamnă pe suceveni să se vaccineze, întrucât, doar așa, pandemia de coronavirus va putea fi oprită și toate lucrurile vor putea reveni la normal.

„Deși vaccinarea nu este obligatorie, îi îndemn pe cetățenii din orașul nostru să facă acest vaccin. De asemenea, îndemn și persoanele publice din toate domeniile de activitate să convingă cetățenii că este spre binele lor să facă acest vaccin pentru a ne putea întoarce la o stare de normalitate”, a precizat edilul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.