Primarul municipilui Suceava, Ion Lungu, a făcut luni, 5 octombrie, un tur de forță la ministere. Edilul a mers la București unde a purtat discuții cu mai mulți miniștri pentru a rezolva câteva probleme ale municipalității sucevene.

„Am avut astăzi întâlnire cu mai mulți miniștri privind rezolvarea unor probleme ale municipiului Suceava, respectiv plata celor 25 autobuze electrice care au intrat în dotarea TPL Suceava, stadiul licitației pentru celelalte 15 autobuze prin Ministerul Dezvoltării și, de asemenea, am discutat, la Ministerul Finanțelor Publice, despre plata cofinanțării la autobuzele electrice”, a declarat primarul municipiului Suceava.

Ion Lungu a avut discuții cu ministrul Mediului Apelor și Pădurilor referitoare la transferul pădurilor parc, dar și o întâlnire la Compania Națională de Investiții, în urma căreia a stabilit următorii pași de urmat pentru realizarea Sălii Polivalente.

„De asemenea, am avut o discuție și cu ministrul Transporturilor referitoare la realizarea Variantei de Ocolire nr.2 a orașului Suceava, pe fonduri europene, ca punct de descărcare pentru Autostrada A7.Au fost discuții constructive și clarificatoare!”, a subliniat Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.