Vineri, 12 martie, a.c., la invitația Președintelui CJ Suceava Gheorghe Flutur, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila a avizat favorabil începerea demersurilor construirii mult controversatului spital de infecțioase, în curtea interioară a spitalului nou. 

 Cseke Attila a vizitat lucrările la noua Secție de Pediatrie construită prin supraetajarea Spitalului, lucrări în valoare de aproape 14 milioane de lei.

Primarul Bogdan Loghin a arătat celor prezenți proiectul noului Spital de Pneumoftiziologie și Infecțioase, ce urmează să fie construit în curtea Spitalului Municipal. 

Potrivit primarului Loghin proiectul acestui spital a luat naștere în urma consultării cu cei avizați, respectiv medicii și șefii de secții.

La parterul noului spital ar urma să fie o secție cu internare de zi cu 25 de paturi, la etajul I o secție de boli infecțioase cu 25 de paturi, la etajul II o secție de pneumologie cu 25 de paturi iar la mansardă cinci paturi.

Ministrul Dezvoltării a apreciat propunerea primarului Loghin și l-a încurajat să demareze toată documentația către CNI.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.