Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a verificat luni, 12 aprilie, stadiul de realizare la o parte din investițiile municipalității.
„Am inspectat lucrările de la autobaza electrică, unde se lucrează la realizarea halelor pentru reparații, spălătorie auto, ITP etc. și a alimentării cu gaz metan de pe strada Căpitan Grigore Andrei. Până în toamnă vom da în funcțiune noua autobază.
Lucrările merg destul de bine și la ștrandul municipal, unde a fost turnat beton pentru unul din bazinele mici. Se lucrează la sediul administrativ și la configurarea bazinului mare.
De asemenea, se lucrează intens la Piața George Enescu. Se montează fermele metalice, iar la toamnă va fi terminată și piața”, a declarat primarul Ion Lungu.
Acesta a adugat că lucrările avansează bine și la grădinița din cartierul Ițcani, care prinde contur de la o zi la alta. Tot în Ițcani, la centrul multifuncțional (sediul primăriei), s-a montat tâmplăria și se lucrează la finisaje.
„Activitatea pe șantierele municipalității s-a intensificat începând cu luna aprilie. Vom avea comandamente periodice la fața locului pentru a ne asigura că lucrările se desfășoară în ritmul stabilit”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.