Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că a fost semnat contractul de proiectare și execuție privind alimentarea cu apă și canalizare a cartierului de tineri din zona Tătărași.

„Am semnat, în sfârșit, după două luni de contestații, contractul de proiectare și execuție „Alimentare cu apă și canalizare Cartier pentru tineri în zona Tătărași”, cu firma care a câștigat licitația SC Euskadi SRL Timișoara. Valoarea contractului este de 1.941.553,57 lei + TVA, iar durata de realizare este de 9 luni”, a spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Acesta a precizat că proiectul european care ar fi trebuit să rezolve problema tinerilor de acolo, nu a fost nici acum aprobat, de aceea, unitatea administrativ teritorială a găsit alte forme de finanțare și alte soluții pentru tinerii de acolo.

„Așa cum se știe, în primăvară am ieșit din proiectul european la nivel județean pe apă și canalizare (care încă nu este aprobat), în ideea de a debloca mai repede lucrările de asfaltare și alimentate cu energie electrică, care nu se pot finaliza astăzi în cartierul Europa, pe trei străzi, din cauza lipsei apei și canalizării. Din pacate, au fost contestații la licitație și am pierdut două luni în care se putea lucra. Sperăm să recuperăm în primăvara timpul pierdut”, a adăugat edilul Sucevei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.