Ca urmare a articolelor apărute astăzi în presa locală și națională, prin care USR-ul, în aceste momente de cumpănă, din păcate dorește să câștige puncte electorale și acuză Primăria Suceava că a achiziționat sistem de iluminat pentru Sărbătorile Pascale în vreme de pandemie, fără a oferi informații complete, primarul municipiului Suceceava, Ion Lungu, a făcut câteva precizări.

El a explict că această achiziție a fost aprobată pe data de 30 ianuarie 2020, odată cu aprobarea bugetului pentru anul în curs, în sedință de Consiliu Local și a fost executată conform planului de achiziție anual.

„Deoarece a intervenit această situație de FORȚĂ MAJORĂ, CONTRACTUL A FOST ANULAT și BANII din bugetul local NU AU MAI FOST CHELTUIȚI! 

De asemenea, menționez că în sedința extraordinară de pe data de 23 Martie 2020 am alocat Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava suma de 5.000.000 lei (aproximativ 1 MILION EURO)”, a explicat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul face apel la unitate și îi îndeamnă pe toți să lase campania electorală și dezinformările, care nu sunt deloc potrivite pentru aceste momente prin care trece orașul nostru, țara noastră și întreaga lume.

„Din păcate, nici în aceste momente dificile pentru comunitatea noastră, când ar trebui să fim UNIȚI contra unui inamic comun, Coronavirus (COVID-19), unii sunt mai preocupați de dezinformări, campanii electorale mascate și învrăjbirea comunității!

Mă rog în fiecare zi la Bunul Dumnezeu să trecem cu bine peste această grea încercare!”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.